Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1736 kJ / 413 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Kohlenhydrate
- 29.8 g
- Fett
- 18.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min.
Paprika's in zoetzure saus
30 dk
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min.
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Kip in perziksaus
40 min.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min.
Viscurry
35 min.