Geräte & Zubehör
Steamed Chicken Essence
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
247 mg
Protein
28 g
Kalorien
1607 kJ /
381 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min