Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
oder 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
oder 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (optional)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
oder 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
oder 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Nährwerte
- pro 1 dilim
- Kalorien
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 4 g
Alternative Rezepte
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10 min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Baget ekmek
3h 45min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Maca Tozlu Çikolata
50 min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min