Geräte & Zubehör
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31.5 g
Kalorien
1315 kJ /
314 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sautéed Prawns
15 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Egg Fried Rice
35 Min