Geräte & Zubehör
Sea Vegetable Stew
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
5 portions
Zutaten
-
circular kelp head (optional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1 g
Kalorien
414 kJ /
99 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Spicy Bean Curds
1 Std. 15 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Yam Rice
45 Min