Geräte & Zubehör
Sea Vegetable Stew
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
5 portions
Zutaten
-
circular kelp head (optional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1 g
Kalorien
414 kJ /
99 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Hakka Yam Abacus
20 Min
Buddha's Delight
55 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.