Geräte & Zubehör
Prawn saganaki with feta
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1580.1 mg
Protein
34.9 g
Kalorien
1716.3 kJ /
408.5 kcal
Fett
26.4 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Salmon en croute
50min
Carrot, feta and mint salad
40min
Salmon filo spiral
1h 10min
Garlic prawns
25min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Prawn Saganaki
35min