Geräte & Zubehör
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
13 g
Kalorien
3138 kJ /
750 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
87 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Rijst met groentemix
55 Min
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Appeltaart
1 Std.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Granaatappel Mojito
10 Min