Geräte & Zubehör
Feijoa chutney
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Natrium
405 mg
Protein
11.6 g
Kalorien
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoff
40.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
341.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Feijoas
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 Std. 5 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Carrot top pesto
15 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Quick beetroot relish
40 Min