Geräte & Zubehör
Hot cross bun loaf
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 slices
Zutaten
Buns
-
orange zest only, no white pith½
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
water60 g
-
milk160 g
-
dried instant yeast10 g
-
salt½ tsp
-
butter80 g
-
caster sugar50 g
-
light brown sugar25 g
-
eggs2
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground nutmeg1 ½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sultanas100 g
-
currants70 g
Piping
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
freshly squeezed orange juice60 g
-
honey2 tbsp
-
butter to serve
-
jam to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
134.5 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
1399.1 kJ /
334.4 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
58.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Seriously Lemony Slice
1 Std. 20 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min