Geräte & Zubehör
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
356.4 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Carrot Cake Cookies
35 Min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 Std.
Spinach and Carrot Muffins
1 Std.
Salmon Dill Muffins
45 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Mini Apple Loaf Cakes
1 Std. 30 Min
Vegetable Cheese Muffins
35 Min
Mini Carrot Cakes
50 Min
Savoury Flapjacks
45 Min
Creamy Broccoli Sauce
35 Min