Geräte & Zubehör
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
356.4 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pineapple Vanilla Ice Lollies
6 Std. 20 Min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 Min
Banana and Oatmeal Energy Bars
1 Std. 10 Min
Polenta Cake
1 Std.
Vegetable Cheese Muffins
35 Min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 Min
Savoury Flapjacks
45 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min
Date and Pecan Protein Balls
10 Min