Geräte & Zubehör
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 55 Min
20 pieces
Zutaten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
-
palm sugar cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
brown sugar40 g
-
water100 g
-
fresh grated coconut (see Tips)300 g
-
salt1 - 2 pinches
-
cornflour2 tbsp
Crêpes
-
water600 g
-
pandan leaves cut into strips (2.5 cm - see Tips)6
-
plain flour300 g
-
cornflour1 tsp
-
salt1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
vegetable oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
138.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
687.4 kJ /
163.7 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
23.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min