Layered Mexican dip
TM6 TM5

Layered Mexican dip

4.8 (86 Bewertungen)

Zutaten

Salsa

  • 250 g ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters
  • 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves (optional)
  • 80 g red onion
  • 1 tbsp lime juice
  • ½ tsp salt

Sour "cream"

  • 100 g raw cashews
  • 100 g pine nuts
  • 60 g lemon juice
  • 150 g filtered water
  • 1 - 2 pinches salt, to taste

Avocado mash

  • 2 avocados, flesh only
  • 1 - 2 tsp lime juice
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Assembly

  • 400 g refried beans (see Tips)
  • ½ iceberg lettuce, shredded
  • 150 g vegan cheese, grated (see Tips)
  • fresh coriander, leaves only, for garnishing
  • corn chips, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1502.8 kJ / 357.8 kcal
Protein
9 g
Kohlenhydrate
18.5 g
Fett
27.3 g
Ballaststoff
7.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte