Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Kohlenhydrate
- 13.3 g
- Fett
- 13.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 8 g
- Natrium
- 429.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Red pesto chicken salad
35 min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Mexican stack
45 min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1hod. 15min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Chilli chutney quesadillas
1h
Satay noodle salad
35 min
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min