Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Kohlenhydrate
- 13.3 g
- Fett
- 13.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 8 g
- Natrium
- 429.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Smoky Mexican bean soup
35min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Satay noodle salad
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Chilli chutney quesadillas
1h
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Mango salmon bowl
40 min