Geräte & Zubehör
Pasta Fagioli Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optional) grated2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
439.9 mg
Protein
17.3 g
Kalorien
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
46.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Satisfying Soups
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Minestrone
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Gazpacho
1h 15min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Risotto with Broccolini
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min