Geräte & Zubehör
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
387 mg
Protein
9 g
Kalorien
579 kJ /
139 kcal
Fett
10 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Bloody Almond Finger Biscuits
2 Std.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Torta Caprese
55 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min