Chipotle Puff Fish "Tacos"
TM6 TM5

Chipotle Puff Fish "Tacos"

4.7 (16 Bewertungen)

Zutaten

Chipotle Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 200 g plain flour
  • 90 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt
  • plain flour, for dusting
  • 1 Tbsp chipotle chilli flakes

Filling

  • 400 g white fish fillets, skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)
  • 1 lime, finely grated zest and juice
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 5 g fresh coriander leaves

Assembly

  • 1 medium egg, beaten

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
2865 kJ / 688 kcal
Protein
25 g
Kohlenhydrate
38 g
Fett
48 g
Gesättigte Fettsäuren
27 g
Natrium
470 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte