Geräte & Zubehör
Indochine Chicken Salad
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
peanuts, roasted, unsalted80 g
-
limes juice only4
-
palm sugar3 tsp
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fish sauce1 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
water plus extra for soaking1600 g
-
chicken breasts boneless and skinless, halved on the grain700 g
-
onions thinly sliced60 g
-
water cold, for soaking
-
dried rice noodles200 g
-
water hot, for soaking
-
fresh mint leaves15 g
-
fresh coriander leaf½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
42 g
Kalorien
2096 kJ /
501 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A TASTE OF THE WORLD
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Steamed Garlic Prawns
30min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Steak au Poivre
20min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Salmon Tartare
25min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min