Geräte & Zubehör
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces500 g
Crêpes
-
wholemeal flour120 g
-
almond milk175 g
-
water125 g
-
medium eggs2
-
honey3 Tbsp
-
baking powder1 tsp
Chilli Salsa
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
poblano chillies halved, deseeded (see tip)250 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
avocados quartered300 g
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
39 g
Kalorien
1688 kJ /
402 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Shredded Jerk Chicken
1 Std. 55 Min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 Min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Spicy Cornbread Gratin
Keine Bewertungen
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min