Geräte & Zubehör
Green Salsa Chicken with Cactus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies70 g
-
green tomatoes cut in pieces700 g
-
onions100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fine sea salt2 tsp
-
sugar1 tsp
-
water300 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
nopales cactus leaves cut in bite-sized pieces300 g
-
maize tortillas for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
571 kJ /
136 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Mexican Turkey Chilli
40 min
Surimi Stick Salad
15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Cullen Skink
45 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min