Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
TM5 TM6

Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken

3.5 (2 Bewertungen)

Zutaten

Chicken

  • 1000 g water
  • 700 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Salsa

  • 2 garlic cloves, roasted (see tip)
  • 500 g tomatoes, roasted, cut in pieces
  • 200 g onions, roasted, halved
  • 10 g serrano chillies, roasted, halved, deseeded
  • 250 g poblano chillies, halved, deseeded
  • 2 tsp fine sea salt

Sopes

  • 300 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces (2 cm) (see tip)
  • 250 g onions, quartered
  • 500 g nopales cactus leaves, cut in pieces (see tip)
  • 60 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 400 g masa harina (e.g. Maseca, see tip)
  • 400 g refried beans, tinned (see tip)
  • 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
  • 250 g sour cream

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2515 kJ / 599 kcal
Protein
47 g
Kohlenhydrate
66 g
Fett
14 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte