Kimchi
TM5 TM6

Kimchi

4.6 (25 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
  • 4 Tbsp fine sea salt
  • water, for soaking cabbage
  • 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
  • 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
  • 6 garlic cloves
  • 2 tsp caster sugar
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 Tbsp shrimp paste
  • 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste

Nährwerte
pro 1 Total recipe
Kalorien
2006 kJ / 476 kcal
Protein
22 g
Kohlenhydrate
76 g
Fett
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte