Geräte & Zubehör
Mussels with Thai Green Curry Sauce
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing15 g
-
fresh green chillies (optional) cut in pieces, plus extra for garnishing60 g
-
garlic cloves2
-
shallot30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
limes juice and zest2
-
olive oil30 g
-
soy sauce20 g
-
coconut milk350 g
-
brown sugar20 g
-
fresh mussels1500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
911 mg
Protein
32.4 g
Kalorien
1729.2 kJ /
413.3 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Noir
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Fish Stew
45 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.