Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tofu Batter
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g agave syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and Broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- 350 g broccoli florets (approx. 1 head)
Tofu
- vegetable oil, for frying
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3791 kJ / 900 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 135 g
- Fett
- 24 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Korean Ramen with Tofu
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min