Geräte & Zubehör
Chicken in Huitlacoche Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
46 g
Kalorien
1747 kJ /
416 kcal
Fett
19 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Creamed Cod
45 Min
Fish Stew
45 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.