Geräte & Zubehör
Chicken in Huitlacoche Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
46 g
Kalorien
1747 kJ /
416 kcal
Fett
19 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Basque Chicken
1h 10min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Beef Stroganoff
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Chicken Tagine
25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Beef in Stout
1h 40min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Chicken Étouffée
45min