Geräte & Zubehör
Chicken in Huitlacoche Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
46 g
Kalorien
1747 kJ /
416 kcal
Fett
19 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Chicken Tagine
25 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Chicken Étouffée
45 Min