Geräte & Zubehör
Fish and Herb Parcel
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
1 portion
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
41 g
Kalorien
2600 kJ /
622 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
4.9 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dinner For One
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Indochine Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Peking Chicken
45 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min