Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (optional)
oder 15 g făină (optional) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1420 kJ / 340 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 19 g
- Ballaststoff
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Quiche Lorraine
50 min
Zabaglione
15min
Plăcintă de miel cu lămâie
Keine Bewertungen
Pui și dovleac cu curry massaman, supă de nucă de cocos
Keine Bewertungen
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Keine Bewertungen
Pollock cu crustă de cartofi și dovleac
1sa
Chili con carne
40 min
Struffoli (Italia)
Keine Bewertungen
Cosmopolitan
5 min
Caipirinha
Keine Bewertungen
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Mojito
5 min