Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (optional)
oder 15 g făină (optional) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1420 kJ / 340 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 19 g
- Ballaststoff
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Coleslaw
10 Min
Cidru cu rom și unt de arțar
Keine Bewertungen
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Unt Café de Paris
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon
1h 30min
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3 Std. 40 Min
Colonel
5min
Daïquiri
Keine Bewertungen
Margarita
5min
Dim sum „Shao mai”
Keine Bewertungen
Frigărui tricolore cu somon
Keine Bewertungen
Bloody Mary
5min