Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g ceapă, tăiată bucăți
- 1 cățel de usturoi
- 10 g ulei vegetal, plus pentru prăjit
- 100 g bacon afumat, tăiat cuburi (2-3 cm)
- 450 g mușchi de vită, tăiat cuburi (3 cm)
- 1 lingură făină
- 150 g morcovi, tăiați felii (1 cm)
- 300 g vin roșu, corpolent
- 1 legătură de verdețuri
- 1 - 2 prize sare, după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, după gust
- 150 g ciuperci champignon albe, proaspete, tăiate sferturi
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 3082 kJ / 735 kcal
- Protein
- 79 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 29 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fond de vită (din carne și oase)
Ninguna valoración
Somon teriyaki sous-vide
Ninguna valoración
Ouă vopsite în portocaliu
Ninguna valoración
Ouă de Paște vopsite în galben
Ninguna valoración
Paste cu carne de porc și fasole
Ninguna valoración
Mini plăcinte cu andive și gorgonzola
Ninguna valoración
Ras el Hanout
15 min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1 Std.
Plăcintă împletită cu carne de porc
40min
Bœuf bourguignon
1h 40 min
Pesto cu rucola și chilli
10 min
Lasagne bolognese
2h 30min