Geräte & Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted Caramel Sauce
-
250 g light brown sugarsugar250 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice Cream
-
vanilla pod½
-
whole milk600 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Béchamel Sauce
15 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Pizza Dough
1 Std.
Whipped Cream
10 Min
Icing Sugar
5 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Salted Caramel Shortbread
3 Std.