Geräte & Zubehör
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
2 portions
Zutaten
Steak
-
filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)2
-
salt to season
Potatoes
-
water20 oz
-
baby red potatoes or mixed baby potatoes8 oz
-
rosemary1 sprig
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
chicken stock5 oz
-
brandy1 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Assembly
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
Roquefort cheese crumbled2 oz
-
fresh rosemary (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1796.8 mg
Protein
90.9 g
Kalorien
6786.5 kJ /
1622 kcal
Fett
118.8 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
56.4 g
Kohlenhydrate
38.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min