Kompatible Versionen
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (optional)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
oder 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Kohlenhydrate
- 14.5 g
- Fett
- 36.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
- Natrium
- 1237.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Ratatouille Galette
1h 30min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Lemon grass beef salad
30min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min
Steak au Poivre
20min