Geräte & Zubehör
Seafood Laksa
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
coconut oil30 g
-
fresh coriander leaf plus 1 Tbsp roughly chopped leaves5 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways100 g
-
Thai green curry paste (see tips)80 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milktinned light coconut milk800 g
-
mangetout100 g
-
rice vermicelli noodles100 g
-
boiling water for soaking noodles
-
fresh mixed seafood300 g
-
fresh red chilli thinly sliced, for garnishing1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1720 mg
Protein
18 g
Kalorien
1816 kJ /
435 kcal
Fett
25 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Green Curry Chicken
55 Min