Geräte & Zubehör
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 10 Std. 55 Min
8 porties
Zutaten
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
46.6 g
Kalorien
2145 kJ /
515 kcal
Fett
35.8 g
Kohlenhydrate
1.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min