Geräte & Zubehör
Sweet and sour prawns
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)40 g
-
medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)12
-
salt¼ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)170 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli deseeded if preferred¼
-
brown sugar20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
soy sauce30 g
-
cornflour5 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1665.6 mg
Protein
25.4 g
Kalorien
872.2 kJ /
207.7 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Tandoori chicken
45 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Pineapple Chicken
1 Std.
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Sambal oelek
20 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 Min
Chicken skewers and rice
40 Min
Curry laksa
45 Min