Geräte & Zubehör
Traditional French chocolate canelé
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 49 Std.
12 portions
Zutaten
-
vanilla pod1
-
milk500 g
-
dark rum30 g
-
vegetable oil10 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour90 g
-
Dutch cocoa powder30 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
butter melted, to brush
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
33.9 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
639.7 kJ /
152.9 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
26.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Pistachio cream madeleines
24 Std. 35 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Snowflake Crisp Nougat
20 Min
Brazilian Cheese Puffs
20 Min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min