
Geräte & Zubehör
Boerewors
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
1702 g
Zutaten
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
whole cloves½ tsp
-
white vinegar100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
beef chuck steak skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sausage casings (see Tips)
Nährwerte pro 1702 g
Kalorien
3804.6 kcal /
15918.4 kJ
Protein
321.9 g
Fett
271.4 g
Kohlenhydrate
8 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
95.4 g
Natrium
6860 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Homemade sausages
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken and caramelised onion sausages
1 Std. 5 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 Min
Cheesy pull-apart garlic bread
1 Std.
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Mealie bread
55 Min
Curried green beans
40 Min
Bunny Chow with Durban Curry
3 Std.
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Koeksisters
1 Std.
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
South African yellow rice
20 Min
South African curry mince
45 Min