Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Wontons (vegetarian)
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 80 g broccolini (approx. 3 stems), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g white cabbage, cut into pieces (4 cm)
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 15 g sesame oil
- 100 g firm tofu, pressed and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- ½ tsp white pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp sugar
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1810 kJ / 431 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Kohlenhydrate
- 47.7 g
- Fett
- 17.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.2 g
- Ballaststoff
- 5.6 g
- Natrium
- 10306.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegetarian sausage rolls
40 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Rendang curry
30 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Stretchy melty cheese
20 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Soba noodle and tofu salad
35 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45 min