Citrus seafood salad
TM6 TM5 TM31

Citrus seafood salad

4.7 (19 Bewertungen)

Zutaten

Dressing

  • 1 orange, zest and juice
  • 1 lemon, zest and juice
  • 3 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 30 g extra virgin olive oil
  • ½ fresh green chilli, cut into halves
  • 1 tbsp sweet chilli sauce
  • 30 g fish sauce
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch raw sugar, to taste

Salad

  • 500 g water
  • 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
  • 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
  • 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
  • 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
  • 300 g scallops with or without roe, cut into halves
  • 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
  • ½ red onion, cut into thin slices
  • fresh herbs, for garnishing
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2857 kJ / 680 kcal
Protein
81 g
Kohlenhydrate
9 g
Fett
34 g
Gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Ballaststoff
4 g
Natrium
1230.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte