Geräte & Zubehör
Peking-style duck pancakes
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 8 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Peking-style duck
-
duck breasts, skin on trimmed of excess fat and sinew2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3 - 4
-
fresh coriander stalks only8 sprigs
-
Chinese five spice¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
star anise1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Plum sauce
-
fresh plums cut into quarters2
-
honey60 g
-
star anise2
-
Chinese five spice¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water50 g
Pancakes
-
eggs3
-
warm water200 g
-
tapioca starch90 g
-
sesame oil1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
coconut oil for frying
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices6 - 8
-
Lebanese cucumber cut into batons1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
325.5 mg
Protein
13.8 g
Kalorien
1995.5 kJ /
475 kcal
Fett
34.1 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
13.9 g
Kohlenhydrate
28.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Roast beef and mushroom pizza
1 godz. 40 min
Layered lamb curry
1 godz.
Curry laksa
45 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Miso salmon broth
40 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Citrus seafood salad
1 godz.