Geräte & Zubehör
Peking-style duck pancakes
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 8 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Peking-style duck
-
duck breasts, skin on trimmed of excess fat and sinew2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3 - 4
-
fresh coriander stalks only8 sprigs
-
Chinese five spice¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
star anise1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Plum sauce
-
fresh plums cut into quarters2
-
honey60 g
-
star anise2
-
Chinese five spice¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water50 g
Pancakes
-
eggs3
-
warm water200 g
-
tapioca starch90 g
-
sesame oil1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
coconut oil for frying
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices6 - 8
-
Lebanese cucumber cut into batons1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
325.5 mg
Protein
13.8 g
Kalorien
1995.5 kJ /
475 kcal
Fett
34.1 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
13.9 g
Kohlenhydrate
28.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Wonton soup
1 Std.
Hollandaise sauce
15 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Prawn wontons
2 Std.
Marinated feta cheese
170 Std.
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min