Geräte & Zubehör
Pad kra pow
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2904.6 mg
Protein
43.2 g
Kalorien
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Fett
38.9 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Kohlenhydrate
76.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Matt Sinclair
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Mee Goreng Mamak
15 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Masala Squid
25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Chicken Porridge
35 Min