Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g oleju
- 150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 300 g wody
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Kalorien
- 1298.1 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Kohlenhydrate
- 1.1 g
- Fett
- 24.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 559.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35 Min
Gotowanie na parze 4 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 Min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 Min
Karmelizowany boczek, kasza bulgur i warzywa gotowane na parze
2h
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 Min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Ryba gotowana na parze, warzywa i pilaw
45 Min