Geräte & Zubehör
Natural yoghurt (Varoma method)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 13 Std.
8 portions
Zutaten
-
natural yoghurt (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
caster sugar (optional)30 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
67.7 mg
Protein
6.3 g
Kalorien
561.7 kJ /
133.7 kcal
Fett
6.2 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Homemade Yoghurt
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Cooked mayonnaise
5 Min
Lemon curd
20 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Pizza Bianca
40 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Fruity dream
10 Min