Geräte & Zubehör
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thin strips (5 mm thickness)250 g
-
eschalots cut into slices30 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into matchsticks50 g
-
snow peas trimmed30 g
-
broccoli broken into florets120 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves10 g
-
tamari (see Tips)70 g
-
honey30 g
-
gluten free cornflour2 tsp
-
water2 tsp
-
sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander leaves, for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
893.3 mg
Protein
17.9 g
Kalorien
1147.5 kJ /
273.2 kcal
Fett
16.4 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Served 2021
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Cookidoo® SERVED 2024
10 Rezepte
International
International
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Stack up the savings
117 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Your Cookidoo® Kitchen Maestro
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Beef tacos
25 Min