Yu wan tang (fish ball soup)
TM6 TM5 TM31

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper
  • 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g water, plus extra for iced water
  • 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Nährwerte
pro 4 portions
Kalorien
1826.2 kJ / 434.8 kcal
Protein
80.9 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Fett
9.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Ballaststoff
2.6 g
Natrium
6910.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte