Geräte & Zubehör
Choron Sauce
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
200 g
Zutaten
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh parsley, leaves only, reserving stems, to tastefresh chervil leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
ripe tomato halved50 g
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato purée to taste1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 200 g
Natrium
1335 mg
Protein
27 g
Kalorien
7899 kJ /
1885 kcal
Fett
195 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
104 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thicken Mode
17 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Baby-friendly Lamb Koftas with Rainbow Couscous
1 Std. 15 Min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 Min
Peach Melba
35 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Apple sauce
20 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Apple Rose Tart
1 Std. 40 Min
Melon and Kiwi Smoothie
10 Min
Tomato Sauce
40 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min