Geräte & Zubehör
Parmesan Risotto
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cubed (1 cm)45 g
-
onion quartered85 g
-
unsalted butter cold, cubed (1 cm), divided45 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)285 g
-
dry white wine (optional - If you don't want to use wine)60 g
-
water700 g
-
1 heaping tsp stock paste, vegetable or beefstock cube vegetable or beef1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
679 mg
Protein
9 g
Kalorien
1900 kJ /
454 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Zucchini and Bacon Risotto
35 dk
Chocolate Mousse
3sa 20 dk
Mayonnaise
5 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Risotto with Parmesan Cheese
30 dk
Berry Dream
10 dk
Risotto with Parmesan Cheese
30 dk
Basil Pesto
10 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Lemon Risotto
30 dk
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 dk
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 dk