Geräte & Zubehör
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
large eggs cold4
-
water divided, plus extra to fill to 1 liter mark36 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced5 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced5 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Swiss chard sliced into ribbons (approx. ½ in.)3 oz
-
soy sauce½ oz
-
old fashioned rolled oats7 oz
-
vegetable stock32 oz
-
salt to taste1 pinch
-
vinegar2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
891 mg
Protein
17 g
Kalorien
1607 kJ /
384 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Eggplant Sauté
30 Min
Mushroom Stir-Fry
55 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Broccoli Sauté
20 Min