Geräte & Zubehör
Asian-style Beef Stew
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
sunflower oilpeanut oil15 g
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh root ginger finely chopped, to taste5 - 10 g
-
maple syrup15 g
-
white winerice wine70 g
-
soy sauce100 g
-
water80 g
-
rice vinegar10 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
star anise (see tip)3
-
red peppers (approx. 1 large or 2 small)200 g
-
mixed fresh mushroomsfresh shiitake mushroom100 g
-
broccoli florets300 g
-
spring onion1
-
garlic clove2
-
cornflour mixed with 1½ Tbsp water1 ½ tsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped10 g
-
sesame seeds for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
37 g
Kalorien
1633 kJ /
389 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook Mode
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Traditional Irish Stew
4 Std. 30 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Ginger Pork
25 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min