Geräte & Zubehör
Beetroot and avocado eggs
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 88 Std.
3 portions
Zutaten
-
water600 g
-
eggs6
-
beetroot cut into pieces100 g
-
apple cider vinegar110 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
avocado flesh only1
-
sour cream1 tbsp
-
fresh coriander leaves only10 - 12 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
fresh chervil leaves only, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
755.9 mg
Protein
16.7 g
Kalorien
1222.1 kJ /
291 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Pearl barley bread rolls
1 Std. 15 Min
Sardines in parcels with green bean salad
1 Std.
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Vadouvan spiced mini rolls
2 Std. 30 Min
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Keto sweet pastry
1 Std.
Brioche fruit tarts
4 Std.
Avocado coconut ice cream
12 Std. 10 Min