Kompatible Versionen
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Kohlenhydrate
- 10 g
- Fett
- 17.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
- Natrium
- 796.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Brioche slice with crumble
2h
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Lamb sfiha
1h 20min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Barbecued pork ribs
28h 10min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min