Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Kohlenhydrate
- 15.6 g
- Fett
- 8.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternative Rezepte
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 menit
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Citrus seafood salad
1hod.
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min