Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Kohlenhydrate
- 15.6 g
- Fett
- 8.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternative Rezepte
Nam Jim
10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Peas and jamon
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Asparagus and broad bean salad
25 min
Scallops with pea purée
25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min