Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Kohlenhydrate
- 15.6 g
- Fett
- 8.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternative Rezepte
Garlic prawns
25 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Hearty seafood chowder
45 min
Goi muc (squid salad)
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Prawn noodle curry
10min
Asian-style mussels
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min